Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2141
Назва: Система автоматизированного управления процессом получения инвертного сиропа
Автори: Дзевочко, Александр Михайлович
Литвиненко, Евгения Игоревна
Ключові слова: пищевая промышленность; инвертный сироп; кондитерские изделия; кондитерские массы; гидролиз; автоматизация
Дата публікації: 2011
Видавництво: НТУ "ХПИ"
Бібліографічний опис: Дзевочко А. М. Система автоматизированного управления процессом получения инвертного сиропа / А. М. Дзевочко, Е. И. Литвиненко // Интегрированные технологии и энергосбережение. - 2011. - № 3. - С. 78-81.
Короткий огляд (реферат): The automation control system of invert syrup reseiving process is developed to support optimal process conditions. The item of main control circults is presented. The flowsheet of functional process scheme is presented tour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2141
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Автоматизація технологічних систем та екологічного моніторингу"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITE_2011_3_Dzevochko_Sistema avtomatizirovannogo.pdf468,58 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.