Оптимізація параметрів процесу ферментативного ацидолізу жирів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

The article deals with issues related to the investigation of the influence of such parameters as temperature, enzyme load, molar ratio of substrates and reaction time on yield of twice -substituted structured lipids in enzymatic acidolysis of sunflower oil and caprylic acid. Optimal conditions and mathematic model, that allow us to predict the yield of twice-substituted structured lipids depending on critical process conditions were obtained.

Опис

Ключові слова

олійно-жирова промисловість, рослинні олії, жири, структуровані ліпіди, триацилгліцерин, жирні кислоти, ферментативний ацидоліз, модифікування ліпідів

Бібліографічний опис

Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного ацидолізу жирів / П. О. Некрасов, О. В. Подлісна // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2011. - № 3. - С. 73-77.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced