Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21582
Title: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі на основі бенчмаркінгу
Other Titles: Increasing the international competitiveness of enterprises of the confectionery industry, based on benchmarking
Authors: Корженко, Марія Олександрівна
Чекмасова, Ірина Анатоліївна
Keywords: методи бенчмаркінгу; модель тренду; коефіцієнт достовірності апроксимації; фінансово-господарська діяльність; methods of benchmarking; trend model; squared coefficient
Issue Date: 2015
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Корженко М. О. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі на основі бенчмаркінгу / М. О. Корженко, І. А. Чекмасова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 61 (1170). – С. 41-45.
Abstract: Висвітлено теоретичні положення методів бенчмаркінгу, виявлено найбільш ефективний метод для стратегічного порівняння, визначено закономірність у пошуку партнера по бенчмаркінгу або "еталонного" підприємства.
When covering theoretical principles of benchmarking methods, identified the most effective method for strategic comparisons, defined pattern to find a partner for benchmarking or "reference" enterprise.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21582
Appears in Collections:Вісник № 61

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_KhPI_2015_61_Korzhenko_Pidvyshchennia_mizhnarodnoi.pdf750,75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.