Сутність стратегічного управління підприємством ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглянуто дефініції поняття "стратегічне управління", визначено основні підходи до його розуміння закордонними та вітчизняними науковцями. Це, разом із дослідженням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства, дозволило запропонувати авторське визначення поняття "стратегічне управління підприємством ресторанного господарства".
The article deals with the definition of the "strategic management" concept, the basic approaches to understanding foreign and domestic scientists. This, together with the study of the restaurant business enterprises’ specifics, allowed to offer his own definition of the concept "strategic management restaurant business."

Опис

Ключові слова

ринкова економіка, реакція піприємства, менеджер, конкурентні переваги, enterprise, strategic management approach

Бібліографічний опис

Сутність стратегічного управління підприємством ресторанного господарства / Т. С. Пічугіна [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 61 (1170). – С. 62-64.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced