Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21697
Название: Розробка методів отримання дієтичних жирів функціонального призначення
Авторы: Полтавська, І. О.
Сидоренко, Т. С.
Некрасов, Павло Олександрович
Подлісна, Олена Валеріївна
Плахотна, Юлія Миколаївна
Ключевые слова: харчування здорове; ліпіди структуровані; діацилгліцерин; хіломікрони; стандарт екологічний
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Розробка методів отримання дієтичних жирів функціонального призначення / І. О. Полтавська [та ін.] // Тези доп. студ. конф. "Удосконалення технології органічних речовин", 2012 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21697
Располагается в коллекциях:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Poltavska_Rozrobka_2012.pdf210,75 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.