Дослідження реологічних властивостей високожирних майонезів на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування здорове, калорійність, діацилгліцерин, ліпіди структуровані, олія соняшникова

Бібліографічний опис

Дослідження реологічних властивостей високожирних майонезів на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2012) : наук. вид. : тези доп. 20-ї міжнар. наук.-практ. конф., [15-17 травня 2012 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012. – С. 285.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в