Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Технологический центр
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта

Анотація

Дана робота присвячена дослідженню структурних та морфологічних характеристик жирових систем, збагачених діацилгліцеринами, методами ядерного магнітного резонансу та поляризаційної мікроскопії. Отримано математичну модель процесу.
This article covers the investigation of structural and morphological properties of diacylglycerol enriched fat systems by nuclear magnetic resonance and polarization microscopy methods. The mathematical models of the processes were designed.

Опис

Ключові слова

діацилгліцерин, модифікація поліморфна, модель математична, diacylglicerols, polymorphic modification

Бібліографічний опис

Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні / П. О. Некрасов [та ін.] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2011. – № 5/6 (53). – С. 17-20.