Оптимізація параметрів процесу отримання структурованих ліпідів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Технологический центр

Анотація

Використання методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж дозволило встановити оптимальні режими ферментативної трансетерифікації жирів. Результати лабораторних і дослідно-промислових випробовувань підтвердили адекватність моделювання оптимуму
Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic transesterifcation of fats. The results of laboratory and experimental industrial tests corroborated optimum modelling adequacy.

Опис

Ключові слова

трансетерифікація, ліпіди структуровані, алгоритми генетичні, мережа штучна, мережа нейронна, transesterifcation, structured lipids, genetic algorithms, artificial neural networks

Бібліографічний опис

Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу отримання структурованих ліпідів / П. О. Некрасов // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2010. – № 5/6 (47). – С. 12-15.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced