Оптимізація параметрів процесу отримання структурованих ліпідів
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Технологический центр
Анотація
Використання методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж дозволило встановити оптимальні режими ферментативної трансетерифікації жирів. Результати лабораторних і дослідно-промислових випробовувань підтвердили адекватність моделювання оптимуму
Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic transesterifcation of fats. The results of laboratory and experimental industrial tests corroborated optimum modelling adequacy.
Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic transesterifcation of fats. The results of laboratory and experimental industrial tests corroborated optimum modelling adequacy.
Опис
Ключові слова
трансетерифікація, ліпіди структуровані, алгоритми генетичні, мережа штучна, мережа нейронна, transesterifcation, structured lipids, genetic algorithms, artificial neural networks
Бібліографічний опис
Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу отримання структурованих ліпідів / П. О. Некрасов // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2010. – № 5/6 (47). – С. 12-15.