Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21766
Название: Дослідження механізму ферментативної етерифікації
Авторы: Некрасов, Павло Олександрович
Ключевые слова: харчування здорове; діацилгліцерин; гліцероліз
Дата публикации: 2009
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Некрасов П. О. Дослідження механізму ферментативної етерифікації / П. О. Некрасов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ", 2009. – № 46. – С. 81-87.
Краткий осмотр (реферат): В роботі встановлено, що ферментативна етерифікація жирних кислот гліцерином підлягає невпорядкованому бі-бі механізму. Приведена схема механізму показує, що етерифікація є складним процесом, який включає три конкурентні реакції. Обчислено константи ферментативної кінетики для ліпази Rhizomucor miehei.
In presented work it was ascertained that enzyme-catalyzed esterification of fatty acids and glycerol obeys bi-bi mechanism, involving formation of a ternary complex. According to the mechanism scheme the esterification is the complex process which involves three competitive reactions. The enzymatic kinetic constants for lipase Rhizomucor miehei were obtained.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21766
Располагается в коллекциях:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_KhPI_2009_46_Nekrasov_Doslidzhennia.pdf301,33 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.