Дослідження кінетики ферментативного гліцеролізу ацилгліцеринів

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В статті викладено результати дослідження кінетики гліцеролізу ацилгліцеринів у разі використання ферментного препарату Novozym 435 як каталізатора. Визначено початкову швидкість реакції і склад продукту гліцеролізу.
The results of investigation of acylglycerols glycerolysis kinetics with use of enzyme Novozym 435 as catalyst were stated in article. The initial velocity of reaction and the composition of the glycerolysis product were found.

Опис

Ключові слова

продукти функціональні, харчування здорове, ліпаза, діацилгліцерин

Бібліографічний опис

Дослідження кінетики ферментативного гліцеролізу ацилгліцеринів / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ", 2006. – № 12. – С. 3-6.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в