05.18.06 "Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів" : [28] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 28
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Технологія переробки воскоподібних компонентів у продукти харчового та технічного призначенняРуднєва, Лариса Леонідівна
2021Удосконалення технології видобування рослинної олії з вітчизняних сортів сафлоруМироненко, Лілія Сергіївна
2021Технологія переробки воскоподібних компонентів у продукти харчового та технічного призначенняРуднєва, Лариса Леонідівна
2021Удосконалення технології видобування рослинної олії з вітчизняних сортів сафлоруМироненко, Лілія Сергіївна
2021Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначенняУдовенко, Олексій Олександрович
2021Технологія одержання і використання природних антиоксидантів із вторинних продуктів олієжирових виробництвЛабейко, Марина Анатоліївна
2021Технологія одержання і використання природних антиоксидантів із вторинних продуктів олієжирових виробництвЛабейко, Марина Анатоліївна
2021Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначенняУдовенко, Олексій Олександрович
2019Удосконалення технології жирових систем зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот для маргаринівГудзь, Ольга Миколаївна
2019Удосконалення технології жирових систем зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот для маргаринівГудзь, Ольга Миколаївна
2019Технологія білково-жирової суміші підвищеної харчової цінності спеціального призначенняБочкарев, Сергій Володимирович
2019Технологія білково-жирової суміші підвищеної харчової цінності спеціального призначенняБочкарев, Сергій Володимирович
2018Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначенняМазаєва, Вікторія Сергіївна
2018Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначенняМазаєва, Вікторія Сергіївна
2018Науково-методологічні основи удосконалення технохімічного контролю сировини і готової продукції олійножирових виробництвЛевчук, Ірина Володимирівна
2018Науково-методологічні основи удосконалення технохімічного контролю сировини і готової продукції олійножирових виробництвЛевчук, Ірина Володимирівна
2017Удосконалення технології вилучення восків із вторинних продуктів олійно-жирової галузіОмельченко, Юлія Євгенівна
2017Удосконалення технології вилучення восків із вторинних продуктів олійно-жирової галузіОмельченко, Юлія Євгенівна
2017Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінностіАнан'єва, Валерія Вікторівна
2017Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінностіАнан'єва, Валерія Вікторівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 28