Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2185
Название: Оптимізація параметрів процесу ферментативної етерифікації жирних кислот етанолом
Авторы: Некрасов, Павло Олександрович
Ключевые слова: продукти харчування; функціональне харчування; структуровані ліпіди; ферментативна трансетерифікація жирів; жирні кислоти; етиловий ефір; біокаталітична етерифікація; етанол; теплова денатурація
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативної етерифікації жирних кислот етанолом / П. О. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2012. – № 1. – С. 5-10.
Краткий осмотр (реферат): Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic esterification fatty acids with ethanol. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modelling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2185
Располагается в коллекциях:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITE_2012_1_Nekrasov_Optymizatsiya parametriv.pdf420,46 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.