Оптимізація параметрів процесу ферментативної етерифікації жирних кислот етанолом

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic esterification fatty acids with ethanol. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modelling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.

Опис

Ключові слова

продукти харчування, функціональне харчування, структуровані ліпіди, ферментативна трансетерифікація жирів, жирні кислоти, етиловий ефір, біокаталітична етерифікація, етанол, теплова денатурація

Бібліографічний опис

Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативної етерифікації жирних кислот етанолом / П. О. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2012. – № 1. – С. 5-10.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced