Оптимізація параметрів процесу ферментативної етерифікації жирних кислот етанолом
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic esterification fatty acids with ethanol. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modelling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.
Опис
Ключові слова
продукти харчування, функціональне харчування, структуровані ліпіди, ферментативна трансетерифікація жирів, жирні кислоти, етиловий ефір, біокаталітична етерифікація, етанол, теплова денатурація
Бібліографічний опис
Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативної етерифікації жирних кислот етанолом / П. О. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2012. – № 1. – С. 5-10.