Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Title: Ферментна переробка тваринних жирів
Authors: Некрасов, Павло Олександрович
Гладкий, Федір Федорович
Чумак, Ольга Петрівна
Решетняк, Н. В.
Keywords: енергозбереження; модифіковані жири; ліполітичні ферменти; гідроліз жирів; ліпази; іммобілізація; переетерефікація; транс-ізомери; цис-кислоти; маргарин; яловичий жир; соняшникова олія; пальмовий олеїн; біокаталізатор
Issue Date: 2005
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Ферментна переробка тваринних жирів / П. О. Некрасов [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2005. – № 3. – С. 95-99.
Abstract: Доведена можливість отримання жирів для виробництва маргарину шляхом ферментної переетерифікації сумішей тваринних жирів з рослинними. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Ліпозім TL IM («Novozymes», Данія). Виконано аналіз вихідних сумішей і продуктів реакцій.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2005_3_Nekrasov_Fermentna pererobka.pdf259,62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.