Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Название: Ферментна переробка тваринних жирів
Авторы: Некрасов, Павло Олександрович
Гладкий, Федір Федорович
Чумак, Ольга Петрівна
Решетняк, Н. В.
Ключевые слова: енергозбереження; модифіковані жири; ліполітичні ферменти; гідроліз жирів; ліпази; іммобілізація; переетерефікація; транс-ізомери; цис-кислоти; маргарин; яловичий жир; соняшникова олія; пальмовий олеїн; біокаталізатор
Дата публикации: 2005
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Ферментна переробка тваринних жирів / П. О. Некрасов [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2005. – № 3. – С. 95-99.
Краткий осмотр (реферат): Доведена можливість отримання жирів для виробництва маргарину шляхом ферментної переетерифікації сумішей тваринних жирів з рослинними. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Ліпозім TL IM («Novozymes», Данія). Виконано аналіз вихідних сумішей і продуктів реакцій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Располагается в коллекциях:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITE_2005_3_Nekrasov_Fermentna pererobka.pdf259,62 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.