Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Назва: Ферментна переробка тваринних жирів
Автори: Некрасов, Павло Олександрович
Гладкий, Федір Федорович
Чумак, Ольга Петрівна
Решетняк, Н. В.
Ключові слова: енергозбереження; модифіковані жири; ліполітичні ферменти; гідроліз жирів; ліпази; іммобілізація; переетерефікація; транс-ізомери; цис-кислоти; маргарин; яловичий жир; соняшникова олія; пальмовий олеїн; біокаталізатор
Дата публікації: 2005
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Ферментна переробка тваринних жирів / П. О. Некрасов [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2005. – № 3. – С. 95-99.
Короткий огляд (реферат): Доведена можливість отримання жирів для виробництва маргарину шляхом ферментної переетерифікації сумішей тваринних жирів з рослинними. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Ліпозім TL IM («Novozymes», Данія). Виконано аналіз вихідних сумішей і продуктів реакцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITE_2005_3_Nekrasov_Fermentna pererobka.pdf259,62 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.