Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНекрасов, Павло Олександровичuk
dc.contributor.authorГладкий, Федір Федоровичuk
dc.contributor.authorЧумак, Ольга Петрівнаuk
dc.contributor.authorРешетняк, Н. В.uk
dc.date.accessioned2013-09-19T12:19:47Z-
dc.date.available2013-09-19T12:19:47Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationФерментна переробка тваринних жирів / П. О. Некрасов [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2005. – № 3. – С. 95-99.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2282-
dc.description.abstractДоведена можливість отримання жирів для виробництва маргарину шляхом ферментної переетерифікації сумішей тваринних жирів з рослинними. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Ліпозім TL IM («Novozymes», Данія). Виконано аналіз вихідних сумішей і продуктів реакцій.uk
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectенергозбереженняuk
dc.subjectмодифіковані жириuk
dc.subjectліполітичні ферментиuk
dc.subjectгідроліз жирівuk
dc.subjectліпазиuk
dc.subjectіммобілізаціяuk
dc.subjectпереетерефікаціяuk
dc.subjectтранс-ізомериuk
dc.subjectцис-кислотиuk
dc.subjectмаргаринuk
dc.subjectяловичий жирuk
dc.subjectсоняшникова оліяuk
dc.subjectпальмовий олеїнuk
dc.subjectбіокаталізаторuk
dc.titleФерментна переробка тваринних жирівuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2005_3_Nekrasov_Fermentna pererobka.pdf259,62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.