Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2301
Название: Вивчення антиоксидантної активності екстрактів з рослинної сировини та розробка технологічної схеми для їх отримання
Авторы: Півень, Олена Миколаївна
Ключевые слова: антиоксиданти природні; фенольні групи; ензими; деінтоксикація; лікарсько-технічна сировина; процес окислення
Дата публикации: 2008
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Півень О. М. Вивчення антиоксидантної активності екстрактів з рослинної сировини та розробка технологічної схеми для їх отримання / О. М. Півень // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2008. - № 3. - С. 95-101.
Краткий осмотр (реферат): Given clause is devoted to the analysis of efficiency inhibitor oxidations by a method of check of their antioxidizing activity on modelling system, namely, influence of 12 extracts from vegetative raw material for speed of oxidation сumene and identified effective constants of speed of reaction between inhibitor and peroxide radical (speed of breakage of circuits) is studied. The received values of a constant k7 testify that practically all from investigated extracts (except for «an oil extract of a bark of an oak») are active enough inhibitors oxidations and can be used as antioxidants for braking process of oxidation, for example, fatcontaining products. On the basis of the lead laboratory researches the technological scheme of reception of vegetative antioxidants is offered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2301
Располагается в коллекциях:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITE_2008_3_Piven'_Vyvchennya antyoksydantnoyi.pdf436,23 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.