Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2382
Назва: Повышение энергетической эффективности тепловых процессов пищевых технологий средствами гарантирующего управления
Автори: Хобин, В. А.
Мазур, А. В.
Степанов, М. Т.
Ключові слова: тепловая обработка; технологические процессы; пастеризация
Дата публікації: 2007
Видавництво: НТУ "ХПИ"
Бібліографічний опис: Хобин В. А. Повышение энергетической эффективности тепловых процессов пищевых технологий средствами гарантирующего управления / В. А. Хобин, А. В. Мазур, М. Т. Степанов // Интегрированные технологии и энергосбережение. – 2007. – № 2. – С. 48-52.
Короткий огляд (реферат): Рассматриваются новые возможности повышения энергетической эффективности тепловых процессов с ограничениями в технологических регламентах за счет применения для управления процессами систем гарантирующего управления.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2382
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITE_2007_2_Khobin_Povysheniye energeticheskoy.pdf472,97 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.