Жири функціонального призначення нового покоління
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
харчування здорове, продукти функціональні, модифікування, жир кондитерський, триацилглицерин, ресинтез, ефір етиловий
Бібліографічний опис
Жири функціонального призначення нового покоління / О. О. Удовенко [та ін.] // Прогр. та матер. 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції", 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 135-136.