Жири функціонального призначення нового покоління

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування здорове, продукти функціональні, модифікування, жир кондитерський, триацилглицерин, ресинтез, ефір етиловий

Бібліографічний опис

Жири функціонального призначення нового покоління / О. О. Удовенко [та ін.] // Прогр. та матер. 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції", 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 135-136.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced