Використання електромагнітного поля в технології виморожування соняшникової олії

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

рафінація, суспензія, фільтрування, заряд електричний, речовини воскоподібні

Бібліографічний опис

Використання електромагнітного поля в технології виморожування соняшникової олії / А. О. Нетреба [та ін.] // Матер. 81-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 357.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в