Використання електромагнітного поля в технології виморожування соняшникової олії
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
рафінація, суспензія, фільтрування, заряд електричний, речовини воскоподібні
Бібліографічний опис
Використання електромагнітного поля в технології виморожування соняшникової олії / А. О. Нетреба [та ін.] // Матер. 81-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 357.