Вдосконалення технології виробництва квасу з метою збільшення терміну придатності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

добавка рослинна, рецептура, напій

Бібліографічний опис

Півень О. М. Вдосконалення технології виробництва квасу з метою збільшення терміну придатності / О. М. Півень, К. Л. Лазуренко // Тези доп. 24-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2016), 18-20 травня 2016 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – Ч. 2. – С. 277.