Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Технологический центр
Анотація
В статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур/змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями.
Опис
Ключові слова
харчування дитяче, алергія харчова, біфідобактерії, лактобактерії, бакконцентрат
Бібліографічний опис
Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями / Н. А. Ткаченко [та ін.] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2014. – № 2/12 (68). – С. 66-71.