Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Технологический центр

Анотація

В статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур/змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями.

Опис

Бібліографічний опис

Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями / Н. А. Ткаченко [та ін.] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Eastern-European journal of enterprise technologies. – 2014. – № 2/12 (68). – С. 66-71.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в