Раціональні приводи підйомно-транспортних, дорожніх машин та логістичних комплексів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У монографії викладено особливості розрахунку, конструювання і дослідження гідростатичного, гідродинамічного, тиристорного та частотного приводу підйомно-транспортних, дорожніх машин та логістичних комплексів. Значна увага приділена пуско-гальмівним режимам роботи, особливо, в генераторному режимі та гасіння коливань вантажу. Наводяться численні варіанти систем керування, що пройшли імплементацію на різних вантажопідйомних машинах. Наведені новітні дані з дослідження гідроприводів з системами вторинного регулювання. Рекомендовано для викладачів, аспірантів, інженерів та студентів вищих навчальних закладів за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання».

Опис

Ключові слова

гідропривід об'ємний, електропривід, демпфірування, позиціювання, кран баштовий, трансформатор гідродинамічний, релейна слідкуюча система, металоконструкція, канат вантажний

Бібліографічний опис

Раціональні приводи підйомно-транспортних, дорожніх машин та логістичних комплексів : монографія / О. В. Григоров [та ін.] ; ред. О. В. Григоров ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – 352 с.