Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/25804
Название: Визначальний фактор формування конкурентоспроможності продукції підприємства
Авторы: Романчик, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: підприємство; конкурентоспроможність продукції; внутрішня конкурентоспроможність
Дата публикации: 2014
Издательство: Національна академія Національної гвардії України
Библиографическое описание: Романчик Т. В. Визначальний фактор формування конкурентоспроможності продукції підприємства / Т. В. Романчик // Тези доп. наук.-практ. конф., 2014 р. – Харків : НАНГУ, 2014. – С. 42-43.
Краткий осмотр (реферат): В якості визначального чинника ринкової конкурентоспроможності продукції підприємства розглядається фактор потенційної корисності для виробника розвитку окремих його проектів. Запропонований підхід дозволяє визначити перелік проектів підприємства, удосконалення яких є об’єктивно доцільним.
ORCID: orcid.org/0000-0002-2065-2415
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/25804
Располагается в коллекциях:Кафедра "Економіка та маркетинг"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Romanchyk_Vyznachalnyi_faktor_2014.pdf180,09 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.