Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Алгоритми і структури даних"

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Алгоритми та структури даних" є частиною загального методичного забезпечення курсу "Алгоритми та структури даних", який викладається для студентів спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" в 2-му семестрі. Мета виконання лабораторних робіт – закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих при вивченні лекційної частини курсу, набуття стійких практичних навичок організації та використання динамічних структур даних для розв'язання задач при створенні програмного забезпечення, вивчення найбільш поширених алгоритмів розв'язання задач з використанням складних структур даних. Методичні вказівки містять завдання для 11-ти лабораторних робіт та необхідний для їх виконання теоретичний матеріал, а також варіанти завдань до кожної роботи.

Опис

Ключові слова

алгоритм, структури даних, програмне забезпечення, хеш-таблиця, червоно-чорні дерева, комбінаторні алгоритми, графи, геометричні алгоритми, жадібні алгоритми

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Алгоритми і структури даних" : для студ., які навч. за спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" [Електронний ресурс] / уклад. Н. К. Стратієнко, І. О. Бородіна ; Харківський політехнічний ін-т, нац. техн. ун-т. – Електрон. текстові дані. – Харків, 2017. – 36 с. – Режим доступу: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26426.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced