Методичні матеріали щодо виконання практичних занять та контрольних робіт з навчальної дисципліни "Організаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Методичні вказівки призначені для розкриття практичних навичок з дисципліни "Економічна безпека підприємств". В сучасній економічній освіті практичний курс з "Економічної безпеки підприємств" є життєво важливим питанням, у першу чергу в методичних вказівках розкривається досвід та поведінка власників підприємств і керівників служб безпеки, керівників підприємства, керуючих. Крім того, узагальнено практичний досвід менеджерів різного рівня, фахівців в області безпеки, управління, економіки і фінансів, обліку, аудиту, контролю та його основі приведені практичні задачі та завдання.

Опис

Ключові слова

економічна безпека, платоспроможність підприємства, фінансова стійкість компанії, служба безпеки підприємства, банкрутство

Бібліографічний опис

Методичні матеріали щодо виконання практичних занять та контрольних робіт з навчальної дисципліни "Організаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств" : для студ. напряму підготовки 6.030509 "Облік і аудит" / уклад. І. А. Юр'єва ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – 38 с.