Методологія та організація наукових досліджень

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Посібник дає системне уявлення про методи та засоби організації наукових досліджень в предметній галузі інформаційних технологій і забезпечує теоретичну та практичну підготовку для виконання науково-дослідної практики магістрів та дипломного проектування, а також формування у майбутніх фахівців навичок ведення науково-дослідних робіт і їх оформлення. Предметом дисципліни "Методологія та організація наукових досліджень" є вивчення методології та організації наукових досліджень, математичних методів побудови моделей об'єктів дослідження, обробки експериментальних даних пасивних та планування активних експериментів, оформлення науково-технічної документації. Призначено для магістрів спеціальностей 8.05010201 "Комп'ютерні системи та мережі", 8.05010202 "Системне програмування" і 8.05010203 "Спеціалізовані комп'ютерні системи" бакалаврату 6.050102 "Комп'ютерна інженерія", а також для наукових працівників у галузі інформаційних технологій.

Опис

Ключові слова

класифікація наук, наукознавство, наукові ступені, наукове дослідження, математичне моделювання, планування експерименту, плани високих порядків, перевірка гіпотез, дисперсійний аналіз, психологія творчості, наукова творчість

Бібліографічний опис

Поворознюк А. І. Методологія та організація наукових досліджень : навч. посібник / А. І. Поворознюк, В. І. Панченко, Г. Є. Філатова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – 192 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced