Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26889
Title: Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок
Authors: Хадєєва, С. О.
Свідло, К. В.
Keywords: міжнародна система безпеки; харчова продукція; потенційні ризики; система НАССР; хімічний склад; харчова цінність; фосфатидний концентрат
Issue Date: 2010
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Хадєєва С. О. Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок / С. О. Хадєєва, К. В. Свідло // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 275-282.
Abstract: У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок (зостери, шроту та олії з насіння гарбуза, фосфатидного концентрату).
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26889
Appears in Collections:Вісник № 46

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_KhPI_2010_46_Khadieieva_Vyznachennia.pdf1,21 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.