Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26889
Название: Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок
Авторы: Хадєєва, С. О.
Свідло, К. В.
Ключевые слова: міжнародна система безпеки; харчова продукція; потенційні ризики; система НАССР; хімічний склад; харчова цінність; фосфатидний концентрат
Дата публикации: 2010
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Хадєєва С. О. Визначення потенційних ризиків технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок / С. О. Хадєєва, К. В. Свідло // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 275-282.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології бісквітного випеченого напівфабрикату з додаванням дієтичних добавок (зостери, шроту та олії з насіння гарбуза, фосфатидного концентрату).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26889
Располагается в коллекциях:Вісник № 46

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_KhPI_2010_46_Khadieieva_Vyznachennia.pdf1,21 MBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.