Базові принципи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розглянуто теоретико-методичні положення управління конкурентоспроможністю промислового підприємства. Розроблено положення по оцінці рівня конкурентоспроможності на основі коефіцієнтів розвитку підприємства.
Considers theoretical-methodological provision of competitiveness of industrial enterprises. Developed regulations for assessing the level of competitiveness based on factors of enterprise development.

Опис

Ключові слова

комплексність, системність, об'єктивність, динамічність, безперервність, оптимальність, products, competitiveness, evaluation

Бібліографічний опис

Ткачова Н. П. Базові принципи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства / Н. П. Ткачова // Тези доп. 24-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2016), 18-20 травня 2016 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – Ч. 3. – С. 316.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced