Інтрапренерство в системі інтелектуально-інноваційної діяльності машинобудівного підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Обґрунтована необхідність виконання певних передумов при впровадженні в організаційну структуру промислового підприємства інтрапренерських відносин. Доведено, що інтрапренерский процес буде ефективним тільки в тому випадку, коли здійснюється тільки тоді, коли його головні суб’єкти - підприємства та інтрапренер - знаходяться в стані безперервної взаємодії. Виникнення, розробка та пропозиція інноваційної ідеї буде стимулювати та ініціювати інтрапренерські відносини на машинобудівному підприємстві незалежно від того, ким цей процес був початий і в якому напрямку рухався – від керівництва підприємства до інтрапренера, чи навпаки, від інтрапренера до керівництва підприємства.

Опис

Ключові слова

діяльність підприємницька, трансфер технологій, керівництво, лідер неформальний, розвиток стратегічний, менеджмент, культура корпоративна

Бібліографічний опис

Бартолі М. Інтрапренерство в системі інтелектуально-інноваційної діяльності машинобудівного підприємства / М. Бартолі, О. П. Косенко, М. В. Маслак // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність "Форвард–2016" : тр. 7-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 27 грудня 2016 р. / ред. П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 176-178.