Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Наведено характеристики мікроорганізмів, що беруть участь у процесах перетворення сировини в харчові продукти; розглянуті основні біохімічні процеси харчових виробництв, питання інженерної реалізації процесів біосинтезу. Призначено для студентів спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв" всіх форм навчання та іноземних студентів.
Опис
Ключові слова
біохімічні процеси, харчове виробництво, мікроорганізми, ферменти, метаболізм мікроорганізмів, культивування мікроорганізмів, ферментація, біосинтез, іммобілізація ферментів, біокаталізатори, біохімія, дріжджове виробництво, пивоварне виробництво, санітарно-гігієнічний режим
Бібліографічний опис
Зінченко М. Г. Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник / М. Г. Зінченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2009. – 188 с.