Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Наведено характеристики мікроорганізмів, що беруть участь у процесах перетворення сировини в харчові продукти; розглянуті основні біохімічні процеси харчових виробництв, питання інженерної реалізації процесів біосинтезу. Призначено для студентів спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв" всіх форм навчання та іноземних студентів.

Опис

Ключові слова

біохімічні процеси, харчове виробництво, мікроорганізми, ферменти, метаболізм мікроорганізмів, культивування мікроорганізмів, ферментація, біосинтез, іммобілізація ферментів, біокаталізатори, біохімія, дріжджове виробництво, пивоварне виробництво, санітарно-гігієнічний режим

Бібліографічний опис

Зінченко М. Г. Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник / М. Г. Зінченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2009. – 188 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced