Оцінка якості та безпечності продукції

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Наведено короткі відомості з питань класифікації та кодування інформації про продукцію, показники її якості, види та методи контролю. Розглянуто методи відбору та розкриття проби, загальні методи випробувань продуктів на чистоту, домішки, вміст води, сухих речовин, золи та інших загальних показників якості, а також найпоширеніші методи визначення фізичних показників якості продукту. Призначено студентам біотехнологічного напряму підготовки. Може бути використано для студентів напряму "Харчова технологія та інженерія".

Опис

Ключові слова

продукт, товар, інформація, кодування штрихове, контроль статистичний, кваліметрія, пробовідбір, пробопідготовка, чистота, домішки, вода, густина, поляриметрія, рефрактометрія, інтерферометрія, хроматографія паперова, валідація

Бібліографічний опис

Клещев М. Ф. Оцінка якості та безпечності продукції : навч. посібник / М. Ф. Клещев, Т. Д. Костиркіна, Н. Ю. Масалітіна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – 256 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в