Оцінка якості та безпечності продукції

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

НТУ "ХПІ"

Abstract

Наведено короткі відомості з питань класифікації та кодування інформації про продукцію, показники її якості, види та методи контролю. Розглянуто методи відбору та розкриття проби, загальні методи випробувань продуктів на чистоту, домішки, вміст води, сухих речовин, золи та інших загальних показників якості, а також найпоширеніші методи визначення фізичних показників якості продукту. Призначено студентам біотехнологічного напряму підготовки. Може бути використано для студентів напряму "Харчова технологія та інженерія".

Description

Citation

Клещев М. Ф. Оцінка якості та безпечності продукції : навч. посібник / М. Ф. Клещев, Т. Д. Костиркіна, Н. Ю. Масалітіна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – 256 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By