Біологічні та хімічні сенсорні системи
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
НТУ "ХПІ"
Abstract
Розглянуто біологічні та хімічні сенсори (датчики), що застосовуються для контролю процесу виробництва у біотехнологічній, харчовій, фармацевтичній та медичній галузях. Наведено основні аналітичні характеристики сенсорів. Описано методи іммобілізації біологічного матеріалу (ферменти, клітини, рецептори, ДНК тощо) на чутливій поверхні біосенсорів. Призначено для студентів напрямку підготовки "Біотехнологія".
Description
Keywords
Citation
Бєлих І. А. Біологічні та хімічні сенсорні системи : навч. посібник / І. А. Бєлих, М. Ф. Клещев ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – 144 с.