Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2829
Назва: Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі
Автори: Шестак, Оксана Володимирівна
Ключові слова: економіка; промисловість харчова; виробництво; вироби кондитерські; ринок; конкуренція
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Шестак О. В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / О. В. Шестак // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 6 (980). – С. 132-137.
Короткий огляд (реферат): The paper presents the analysis of the state and tendencies of the development of the confectionery market in Ukraine. It shows the structure of the confectionery industry and competition peculiarities between manufacturers of confectionery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2829
Розташовується у зібраннях:Вісник № 06

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_6_Shestak_Suchasnyi stan.pdf150,3 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.