Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

The paper presents the analysis of the state and tendencies of the development of the confectionery market in Ukraine. It shows the structure of the confectionery industry and competition peculiarities between manufacturers of confectionery.

Опис

Бібліографічний опис

Шестак О. В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / О. В. Шестак // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 6 (980). – С. 132-137.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в