Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШестак, Оксана Володимирівнаuk
dc.date.accessioned2013-10-29T11:54:21Z-
dc.date.available2013-10-29T11:54:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШестак О. В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / О. В. Шестак // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 6 (980). – С. 132-137.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2829-
dc.description.abstractThe paper presents the analysis of the state and tendencies of the development of the confectionery market in Ukraine. It shows the structure of the confectionery industry and competition peculiarities between manufacturers of confectionery.en
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectекономікаuk
dc.subjectпромисловість харчоваuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectвироби кондитерськіuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.titleСучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузіuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 06

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_6_Shestak_Suchasnyi stan.pdf150,3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.