Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28322
Title: Тенденции развития предприятий кондитерской промышленности Украины в условиях мирового кризиса
Authors: Линькова, Елена Юрьевна
Кратченко, А. С.
Keywords: конкурентоспособность; кондитерские изделия; кондитерский рынок; покупательский спрос; торговая марка; товарная стратегия
Issue Date: 2010
Publisher: НТУ "ХПИ"
Citation: Линькова Е. Ю. Тенденции развития предприятий кондитерской промышленности Украины в условиях мирового кризиса / Е. Ю. Линькова, А. С. Кратченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 51. – С. 65-72.
Abstract: У статті розглянуто тенденції розвитку підприємств кондитерської промисловості Україні. Визначено товарна стратегія для кондитерських підприємств в умовах світової кризи, проведена оцінка ефективності сегментів ринку кондитерських виробів.
Tendencies of development of the enterprises of the Ukrainian confectionery industry are considered in the article. Commodity strategy for the confectionery enterprises in the conditions of world crisis is defined; the efficiency of segments of the market of confectionery products has been estimated.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28322
Appears in Collections:Вісник № 51
Кафедра "Менеджмент та оподаткування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_KhPI_2010_51_Linkova_Tendentsii.pdf302,49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.