Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28390
Title: Особливості врахування екологічних та соціальних факторів при економічній оцінці технологічних процесів
Authors: Перерва, Петро Григорович
Долина, Ірина Володимирівна
Keywords: екологія; соціальні фактори; виробництво; технології; розвиток; промислові підприємства
Issue Date: 2008
Publisher: НТУ "ХПИ"
Citation: Перерва П. Г. Особливості врахування екологічних та соціальних факторів при економічній оцінці технологічних процесів / П. Г. Перерва, І. В. Долина // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Технический прогресс и эффективность производства. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 1-1'. – С. 65-76.
Abstract: Розроблено методичні рекомендації по врахуванні екологічних і соціальних факторів при визначенні капітальних витрат на створення і впровадження інноваційних технологій. Надано пропозиції по визначенні екологічного та соціального рівнів технологічного процесу. Запропонована модель визначення економічного ефекту від впровадження нового технологічного процесу з урахування соціальних та екологічних чинників.
Developed guidelines for mainstreaming environmental and social factors when determining capital costs for the creation and implementation of innovative technologies. This proposal is to determine ecological and social levels of the process. The proposed model for determining the economic effect from implementation of the new process, taking into account social and environmental factors.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6256-9329
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28390
Appears in Collections:Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_KhPI_2008_1_1_Pererva_Osoblyvosti_vrakhuvannia.pdf301,28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.