Экстракт из безлузгового ядра подсолнечника - антиоксидант для кондитерского жира

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПИ"

Анотація

У статті запропоновано спосіб стабілізації кондитерського жиру шляхом додавання екстрактів, вилучених з безлушпинного ядра соняшнику з використанням кавітаційної установки. Перевірка антиоксидантних властивостей сухих речовин екстрактів зразків соняшникової макухи здійснювалася манометричним методом.
This article proposes a method for stabilizing confectionery fat by the addition of extracts, extracted from sunflower kernels without husk using cavitation installation. Checking the antioxidant properties of solids extracts samples of sunflower meal on exercise manometric method.

Опис

Ключові слова

свободно-радикальные реакции, окисление кондитерского жира, скорость поглощения кислорода, инициатор, индукция, сухие вещества

Бібліографічний опис

Добрунов Д. Е. Экстракт из безлузгового ядра подсолнечника – антиоксидант для кондитерского жира / Д. Е. Добрунов, Е. Н. Пивень, Л. И. Перевалов // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2015. – № 1. – С. 78-81.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced