Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкурентоспособности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья.
The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries.

Опис

Ключові слова

водно-спиртові екстракти, хімічний склад, глюкозо-фруктозний сироп, ГФС, морс, купаж

Бібліографічний опис

Романова З. М. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / З. М. Романова, Л. О. Косоголова, Т. В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2015. – № 1. – С. 85-91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced