Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28955
Название: Методичний підхід до оцінки гнучкості підприємства
Авторы: Шматько, Наталія Михайлівна
Ключевые слова: гнучкість підприємства; виробничий аспект; процесний підхід; управління підприємством
Дата публикации: 2010
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Шматько Н. М. Методичний підхід до оцінки гнучкості підприємства / Н. М. Шматько // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Технический прогресс и эффективность производства. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2010. – № 61. – С. 19-24.
Краткий осмотр (реферат): У даній статті розглядається проблема оцінювання гнучкості підприємства, визначені певні суттєві недоліки оцінки рівня гнучкості підприємства, запропоновано застосування процесного підходу к управлінню гнучкості підприємства, з’ясовано, що гнучкість підприємства може бути виражена як функція гнучкості його бізнес-процесів; серед складових, що визначають рівень гнучкості підприємства, виділені стані системи (підсистеми), гнучкість якої оцінюється, та тривалість переходу з одного стану до іншого. Для цього виділені основні функції в складі кожного бізнес-процесу, а для кожної функції сформовані перелік функціональних станів, тобто станів бізнес-процесу, що характеризуються альтернативними варіантами реалізації певної функції.
This article addresses the problem of estimating the flexibility of the company, identified significant shortcomings of assessing the level of flexibility in enterprise applications protsesnogo proposed approach to the management flexibility of the enterprise, it was found that the flexibility of the enterprise can be expressed as a function of the flexibility of its business processes among the components that determine the level of flexibility companies highlighted the state of the system (subsystem), the flexibility of which is evaluated and the duration of the transition from one state to another. To do this, select the basic functions within each business process, and for each function, a list of functional states, ie soyastoyany business process, which are characterized by alternative embodiment a particular function.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28955
Располагается в коллекциях:Вісник № 61
Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_KhPI_2010_61_Shmatko_Metodichniy.pdf190,88 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.