Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Сучасні проблеми і методи математичного і комп'ютерного моделювання в економіці та менеджменті"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Курс "Сучасні проблеми і методи математичного і комп'ютерного моделювання в економіці та менеджменті" тісно пов'язаний з такими фундаментальними та професійно орієнтованими курсами, як "Економічна теорія", "Мікроекономіка", "Макроекономіка", "Вища та прикладна математика", "Математичне моделювання в економіці та менеджменті", "Статистика", "Економетрія", "Логістика" та ін. Знання цих дисциплін допоможуть зрозуміти проблеми теорії та практики, що стосуються використання методів математичного та комп'ютерного моделювання, прийняття управлінських рішень. Методичні вказівки містять: тестові завдання; розрахункові задачі для самостійного розв'язання та методичні вказівки до їх виконання; методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи з дисципліни; контрольні запитання; рекомендовану літературу.

Опис

Ключові слова

павутиноподібна модель, модель міжгалузевого балансу, метод дихотомії, метод простої ітерації, метод Ньютона, метод хорд, задача Коші, явний метод Ейлера, модифікований метод Ейлера, метод Рунге–Кутта, імітаційне моделювання, задача комівояжера, метод редукції рядків і стовпців, метод усереднених коефіцієнтів

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Сучасні проблеми і методи математичного і комп'ютерного моделювання в економіці та менеджменті" : для студ. спец. 073 "Менеджмент" [Електронний ресурс] / уклад. О. Б. Білоцерківський, О. М. Гаврись, І. Ю. Лук'яниця ; Харківський політехнічний ін-т, нац. техн. ун-т. – Електрон. текстові дані. – Харків, 2017. – 40 с. – Режим доступу: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29811.