Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті наведено дослідження, які дозволили розробити похідні соуси, що дає можливість розширити асортимент і регулювати енергетичну цінність раціонів.

Опис

Ключові слова

стабілізатори штучного походження, структуроутворювачі рослинного походження, круп’яне борошно, емульсії, органолептичні показники

Бібліографічний опис

Чоні І. В. Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 15. – С. 115-119.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced