Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30715
Название: Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів
Авторы: Сорокіна, С. В.
Жилюк, Н. О.
Яцуценко, О. О.
Ключевые слова: теорія адекватного харчування; молочні продукти; проектування рецептур; органолептичні показники; поживні речовини
Дата публикации: 2009
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Сорокіна С. В. Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів / С. В. Сорокіна, Н. О. Жилюк, О. О. Яцуценко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 22. – С. 132-138.
Краткий осмотр (реферат): Розроблена математична модель оптимізації для створення рецептурного складу сирних виробів. У результаті представлених розрахунків по математичній моделі оптимізації складу сирних виробів та комплексу проведених досліджень були встановлені концентрації рецептурних компонентів для сирних виробів з біологічно активною добавкою з моркви.
The mathematical model of optimization is developed for creation of compounding composition of cheeses wares. As a result of the represented calculations on the mathematical model of optimization of composition of cheeses waresand complex of the conducted researches there were the set concentrations of compounding components for cheeses wares with biologically active addition from a carrot.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30715
Располагается в коллекциях:Вісник № 22

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_KhPI_2009_22_Sorokina_Matematychne_modelyuvannya.pdf187,65 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.