Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розроблена математична модель оптимізації для створення рецептурного складу сирних виробів. У результаті представлених розрахунків по математичній моделі оптимізації складу сирних виробів та комплексу проведених досліджень були встановлені концентрації рецептурних компонентів для сирних виробів з біологічно активною добавкою з моркви.
The mathematical model of optimization is developed for creation of compounding composition of cheeses wares. As a result of the represented calculations on the mathematical model of optimization of composition of cheeses waresand complex of the conducted researches there were the set concentrations of compounding components for cheeses wares with biologically active addition from a carrot.

Опис

Ключові слова

теорія адекватного харчування, молочні продукти, проектування рецептур, органолептичні показники, поживні речовини

Бібліографічний опис

Сорокіна С. В. Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів / С. В. Сорокіна, Н. О. Жилюк, О. О. Яцуценко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 22. – С. 132-138.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced