Проблеми обліку доходів і витрат підприємства та шляхи його вдосконалення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Результативним економічним підсумком господарської діяльності підприємства є його прибуток (збиток) виражений у вартісній (грошовій) формі. В системі бухгалтерського обліку для визначення фінансового результату (прибутку або збитку) відбувається послідовне зіставлення доходів і витрат, що класифікуються за видами діяльності і як наслідок формують фінансові результати за відповідними видами діяльності. Від достовірності і якості економічної інформації та підходів щодо її збору, обробки та використання залежить якість і ефективність прийняття управлінських рішень.

Опис

Ключові слова

доходи, витрати, прибуток підприємства, збитки підприємства, бухгалтерський облік, фінансова звітність, фінансовий результат діяльності

Бібліографічний опис

Брік С. В. Проблеми обліку доходів і витрат підприємства та шляхи його вдосконалення [Електронний ресурс] / С. В. Брік, О. О. Мардус // Актуальні проблеми економічного розвитку України в умовах інтеграції: досягнення та проблеми. Секції 1,2 3 : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф., 19-22 жовтня 2016 р. – Харків, 2016. – С. 190-192. – URI: http://ekon.uipa.edu.ua/konferenciya-2016, вільний (дата звернення 16.08.2017 р.).