Вплив напівфабрикату кісткового харчового та еламіну на вологоутримуючі та адгезійніні характеристики паштетів
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
В статье приведены результаты исследований влагоудерживающей способности и адгезионных характеристик печеночных и мясных паштетов, изготовленных с использованием полуфабриката костного пищевого и эламина.
The results of researches of water retaining ability and adhesion descriptions of the liver and meats pates made with the use of intermediate product bone food and elamin are resulted in the article.
The results of researches of water retaining ability and adhesion descriptions of the liver and meats pates made with the use of intermediate product bone food and elamin are resulted in the article.
Опис
Ключові слова
НКХ, вологоутримуюча здатність, ВУЗ, термін зберігання, метод ядерно-магнітного резонансу, адгезія, м’ясний паштет
Бібліографічний опис
Головко Т. М. Вплив напівфабрикату кісткового харчового та еламіну на вологоутримуючі та адгезійніні характеристики паштетів / Т. М. Головко, Г. І. Дюкарева, М. Л. Серік // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 37. – С. 95-99.