Гідравлічний привід підйомно-транспортних, будівельних та дорожніх машин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У навчальному посібнику викладено особливості розрахунку, конструювання і дослідження об'ємного та гідравлічного приводу підйомно-транспортних, будівельних та дорожніх машин. Розглядаються різні режими і процеси, характерні для гідроприводу кранів, конвеєрів, будівельних та дорожніх машин. Подані приклади розрахунку окремих типів гідроприводів Особлива увага приділена роботі в генераторному режимі. Наведені новітні дані з дослідження гідроприводів з системами, чутливими до навантаження, та з системами вторинного регулювання. Призначений для студентів спеціальностей 7.090.214 "Підйомно-транспортні, будівельні і дорожні машини", 7.090.209 "Гідравлічні та пневматичні машини", 7.090.211 "автомобіле- та тракторобудування", для аспірантів та інженерів.

Опис

Ключові слова

гідравлічний привод, підйомно-транспортні машини, гідродинамічний привід, об'ємний гідропривід, динамічні навантаження, баштові крани, портальні крани, мостові крани, гідродинамічні трансформатори, системи керування, hydraulic drive, handling machines

Бібліографічний опис

Григоров О. В. Гідравлічний привід підйомно-транспортних, будівельних та дорожніх машин : навч. посібник / О. В. Григоров ; Харківський політехнічний ін-т, нац. техн. ун-т. – Харків : НТУ "ХПІ", 2003. – 264 с.