Влияние низкотемпературного хранения на химический состав плодов абрикоса

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПИ"

Анотація

В статті наводяться результати досліджень впливу низьких температур на хімічний склад абрікосів. Плоди абрикосів мають високі харчові властивості, тому важливою є проблема довготривалого зберігання. Розраховано математичну модель прогнозування вмісту речовин впродовж терміну зберігання. Показано, що на склад впливає початкова концентрація речовин і термін зберігання.
The results of investigations of low temperatures influence on apricot chemical composition are represented in article. Fruit of apricot have a high nutrition characteristic so problem of long term keeping is very important. Mathematical model of prediction of substances content during term of keeping was created. Showed that initial concentration of substances and term of keeping have an influence on composition.

Опис

Ключові слова

замороженные плоды абрикоса, химические компоненты, динамика, понижение уровня веществ, период хранения, каротин, пектиновые вещества, сахар

Бібліографічний опис

Глушко Г. И. Влияние низкотемпературного хранения на химический состав плодов абрикоса / Г. И. Глушко, О. П. Чумак, К. В. Марков // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 46. – С. 60-65.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced