Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32322
Назва: Вплив природи охолоджувальних сумішей на мікротвердість вторинної вольфрамвмісної сировини
Автори: Резніченко, Вячеслав Володимирович
Бутенко, Анатолій Миколайович
Лобойко, Олексій Якович
Маркова, Наталя Борисівна
Ключові слова: переробка вторинних сировинних ресурсів; вольфрамвмісні сплави; подрібнення; цикл термообробки; вольфрам; мікротріщини
Дата публікації: 2009
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Вплив природи охолоджувальних сумішей на мікротвердість вторинної вольфрамвмісної сировини / В. В. Резніченко [та ін.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 46. – С. 104-108.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень щодо впливу природи охолоджувальних сумішей на мікротвердість вторинної вольфрамвмісної сировини. Визначено оптимальний склад охолоджувальної суміші для зниження міцності відпрацьованих вольфрамвмісних сплавів. Експериментально встановлено, що здібність її до подрібнення покращується завдяки циклу термообробки 700 ºС – (-50 ºС) із використанням охолоджувальної суміші на основі.
In the report it is accented, that microhardness of secondary raw materials that contains wolfram depends on cooling mix nature. It is informed, that salts that contain chloride-ioni are the most effective to decrease microhardness of samples at identical difference of temperatures in the 700 ºС – (-50 ºС) with using AlCl3 cooling amalgam.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32322
Розташовується у зібраннях:Вісник № 46
Кафедра "Загальна та неорганічна хімія"
Кафедра "Хімічна технологія неорганічних речовин, каталізу та екології"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_KhPI_2009_46_Reznichenko_Vpliv_Prirodi.pdf141,05 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.