Управління конкурентоспроможністю підприємств готельно-ресторанної галузі як фактор стратегічного розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність підприємств, готельно-ресторанне господарство, конкурентні переваги, стратегічне управління

Бібліографічний опис

Рета М. В. Управління конкурентоспроможністю підприємств готельно-ресторанної галузі як фактор стратегічного розвитку / М. В. Рета // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 307-308.