Управління конкурентоспроможністю підприємств готельно-ресторанної галузі як фактор стратегічного розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Рета М. В. Управління конкурентоспроможністю підприємств готельно-ресторанної галузі як фактор стратегічного розвитку / М. В. Рета // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 307-308.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в